söndag 10 april 2011

Gympauppvisning

Lite förkyld innan natten. Under natten blev det ca. 700 ggr värre. Hosta & hosta till jag typ kräktes å så feber på det. Alltså jag är aldrig så här sjuk så här ofta. Undrar om det blir för att jag aldrig har möjlighet att vila. Ta en paus & bli riktigt frisk. Ingen höjdardag men man kan inte göra så mycket när man är ensam med barnen.

Vi väntade...och väntade..å så äntligen blev det dags för gympauppvisning på Jernvallen. Betydligt mycket mer folk nu än förra året, rolig show med Kråkan & busarna som spelade live. Å så självklart min allra finaste Ebba-elefant!! Vårt dansnummer var först, hon skötte sig strålande och var sååå stolt och glad över att mormor, Vilmer, farfar och Bittan var på plats och tittade. Och dessutom att pappan smet från jobbet för att titta!! Små saker som är viktiga för små tjejer! Ebbis fick en Kråkan-skiva av mormor som han självklart signerade!

Vilmer var på strålande humör och var vaken 6 timmar i streck!! Nä nu är det dags att slå igen de blå och drömma om en solsemester!

4 kommentarer:

Levindas Värld sa...

Åh va roligt det låter med dansuppvisningen (inte sjukan förstås!) Och ja, stolta barn är ju nåt av de sötaste som finns och vilken härlig känsla det måste ha varit för Ebba när så många var där och tittade!!

Krya på dig och kramis!!!

Helena sa...

Åh, att jag (vi) missade både gymnnastik & Kråkanshow! Alice har en signad Kråkan-skiva hon med :) & sjunger för full hals "Det var en jätteliten låååg hööög!"

Anki sa...

Åh då skulle hon ju vart där eftersom hela showen gick efter Kråkan-låtar. Och den låten hade de med å....

Helena sa...

Ja,det skulle ha varit perfa ju!