söndag 6 februari 2011

Härligaste helgen!!

Om en vecka är det dags...då börjar väntan på rynkorna & krämporna, då sitter jag här och inväntar tidpunkten jag slits ifrån att vara 20+.

Men! Den här helgen känns som att det varit min födelsedagshelg. Jag är så galet, grymt nöjd med denna fantastiska helg!!!

Fredag: ensam med sovande mini = sova på spikmattan en stund. Eftermiddagen spenderades hemma med barnen och Anna som tog sig tid och var med oss från 13 ända till läggdags <3 Ebba är grymt lycklig när hon får vara med Anna, och när vi kurade ner oss i vår säng allihopa för att se Bompa var det nån som var nöjd!! Vi är inte konstiga, satt där bara för att elen inte ville funka på utvalda delar av hemmet! T.ex funkade ugnen men inte spisen!! Inget i vardagsrummet..förrän A kom och fixade på kvällen!! Minimannen åt inte på 7 timmar den natten...

...och lördagen började med att jag vaknade utvilad!!! Vi åkte till Aina & Roffa och åt oss mätta och mer därtill! Mysigt att vara där! Sen direkt vidare till Göransson Arena och ett kasst evenemang som kallades Sandviken folkpark eller nåt sånt.....ca. 4 lott/aktivitetsstånd, en minihoppborg & en karusell där djungelns lag gällde bland föräldrar. Inträde för en familj 300 kr sen kostade allt extra. En chokladboll till exempel 20 kr! De vet ju att föräldrar betalar!! Å så var det huvudattraktionen Mojje förstås som barnen gillade! Men ändå var det en kul em, vi blev bjudna, tack tack Sigbritt!!! Ebba hade tokskoj då hon fick träffa Mio, Adam, Isak & Klara. Vilmer sov hela tiden, han och jag tog en promenix hem. Sen var det Mello med massor med godis!!! Ebba var dödligt trött men vaken var hon!

Vilmer hade långt matuppehåll denna natt också, snacka om utvilad man är nu då!!! 11 drog vi till Högbo hela familjen, strålande sol och ett par minusgrader. Jag och barnen strövade runt medan pappan drog runt 7,5 på skidor. Sen grillade vi hamburgare vid Uddstugan, utomhus förstås! Vilmer sov än en gång hela tiden!! Sen har vi sett How to train your dragon & Toy story 2 och myst i soffan. Eller pappan har lagat gomat!

Nu inväntas Solsidan som en toppenavslutning på denna fina helg!!! Jag är utvilad och ser fram emot veckan!

3 kommentarer:

Levindas Värld sa...

Åh va härlig helg! Låter som att du är lika nöjd med dina dagar som jag varit med mina senaste dagar...hihi!

Så underbart att få ladda batterierna med massa härliga människor och fint väder!!!

Och jadu, snacka om att man inte riktigt fattar att man är 30 snart, herregud då är man ju jättevuxen juh?!!

Kramis bästa DU!!!

Emmy sa...

Låter härligt Anki :)

Familjen A. sa...

Åh va kul att ni har haft en sådan mysig helg! =)

Kramar!