tisdag 24 januari 2012

Försvinn försvinn

Kom till dagis. Lämnade E. In och klädde av V. Två vikarier, ingen annan personal. V känner ena vikarien som vilken ordinarie som helst. Men hon hade en nyinskolad i knä som vägrade släppa och en liten en som stod bredvid och var ledsen ledsen. 5 barn traskade i rad efter den andra personalen.

Magsjukan härjar vilt på Månen och har tagit om på vissa. Så eftersom jag skulle vara hemma gjorde jag som en annan mamma och tog hem honom igen. Han som var så glad att få komma dit....men jag tvivlar på att personalen ens hunnit med att se honom idag så det var nog lika bra. Han behöver en trygg start.
Och dom hade upp över öronen att göra..

...inte för att nån kommer tacka en för det. Men men vi har varit ute och tittat på stora fordon och träffat både mormor och morfar. Det var lika bra som dagis!

3 kommentarer:

Sanna sa...

Hmm...det är lika på våran avdelning på Solgården. En vikarie kom och öppnade dagiset en timme för sent idag och då hade barnen heller aldrig träffat henne. Känns inte direkt bra!

Helena sa...

Sååå tråkigt! Men som det var hos oss förra veckan så fick vi inte ens vikarie tre av fyra dagar då vi hade bortfall av personal pga sjukdom och utbildning, så det verkar vara många sjuka nu. Var superstressad, så det känn så skönt att alla varit på plats den här veckan (förutom jag som var på kurs idag på em, men det kunde vi lösa utan att sätta in nå'n)

Levindas Värld sa...

Hej!! Ja nästa vecka är det rätt mkt ledigt :-) Då är jag ledig mån, tis, slutar kl 15 på tors, ledig fre-sön. Härligt värre! Är dock i Sthlm på måndag, födelsedagskalas nån gång under lördagen hos Jenny, annars är det lugnt :-) Nån dag å tid som passar dig bäst?