torsdag 31 maj 2012

Extradag

Vad mycket man hinner när man får en sån här extra ledig dag i veckan. Inget speciellt, bara småplock!!
Plantera om lite blommor, tvätta, laga mat (ja, det är knappt så man hinner annars), kasta och framför allt - leka skola med lilla tjejen!! Både Andreas & jag lever med någon sorts inre stress just nu. Känner att vi ligger efter båda två - men med vad vet vi nog inte riktigt, det liksom bara rusar på lite för snabbt.
Kanske blir det lite mycket med två aktiviteter för lillbruden i veckorna, men det är ju kul också. Friidrotten är ju riktigt rolig, aktivitet hela tiden & roliga grejer!! Fotbollen är ju mest underhållande - ett gäng 4-5-åringar som jagar efter boll, eller efter varandra, eller står och tittar på nåt helt annat. Haha, ja det måste ju vara helt omöjligt att förstå! Men övningarna de gör är de riktigt duktiga på!

Idag blev det ingen dator, inget spel på telefon, inte åka till någon kompis som det ständiga tjatet är nu för tiden. Det blev lek med mamma när lillebror sov och det gick ju bra det! Och jag kunde uppskatta det! Nu har jag ett jättetvättberg som måste vikas...suck!!

1 kommentar:

Angelica sa...

haha, jag känner igen det där..