söndag 20 maj 2012

150-årsfest

Bilder från telefon, inte i bästa skick. Men bättre ord om fredagskvällen.
Lyssnade på 80-talsmusik och gjorde oss i ordning där på em, allra bästaste Anso ställde upp och skjutsade oss till Viina & hans fru + två till, vi fick skjuts av hans granne till Arenan där vi mötte upp en jobbarkompis + tjej. Mingel i förrummet & sen in till dukade bord, gjorde en chansning om det fanns platser vid borden längst fram & det gjorde det!


Sen var allt bara fantastiskt, maten var helt suverän, fast efterrätten var till och med för söt för en göttrötta som mig! Gott vin!! Och så underhållningen till det, vilken show, alla gav allt hela tiden!! Det som kanske inte var riktigt smakfullt var Lotta Engberg som Lady Gaga, men men till och med hennes gamla hits var kul att göra! Måns....ja han har väl inte vart nån storfavorit tidigare men ja, han är en jäkla bra artist!! Å så kunde jag ju inte låta bli att sträcka fram en hand så han fivade, wihooo fjårtis!!!



Men Jerry Williams. Ja, att fått sett honom live var ohhh......Att han gjorde Vintersaga & att han gjorde den med sån inlevelse. Alltså den låten.....den är så fin!!!

En fantastisk kväll, ett sånt arrangemang, sånt som en som jag inte få gå särskilt ofta på, välplanerat i detalj. Och, man måste ju tillägga, helt gratis. Vi gjorde inte av med en krona på hela kvällen, för på väg till taxin träffade A på en som haft deras PGL-utb, de hade bil och skjutsade oss hem!!

Tack till Sandvik!! Tack till chaufförerna! Och tack till mamma & pappa som hade hand om vilddjuren så vi kunde gå!!

1 kommentar:

Anso sa...

Härligt att ni hade kul!!! Bara roligt att skjutsa er :-)