söndag 16 oktober 2011

Man gör gärna som Lotta när man är 4!

När jag lärde Ebba cykla kunde jag ju inte fota samtidigt. Sen dess har det inte blivit nå cyklande. Fy på oss. Men idag var vi hela familjen och tog en promenad med cykelövning. Och bara så där kom hon i väg av sig själv, cyklade långa sträckor, bromsade försiktigt osv. Helt utan övning. Superimponerad och stolt mamma. Det är väl så att har man en gång lärt sig att cykla så sitter det. Och nu finns det dokumenterat, rätt år iaf!


Att få flum-Berta & flum-Bertil att se "bra" ut på samma bild har jag konstaterat sedan länge är en omöjlighet. Men nån kanske triss-vinsten kommer - plötsligt händer det - på julkortet kanske? Jo tjena...
Ebba drog till med nån halvdan synth-frilla och såg för övrigt bedårande ut på alla kort. Vilmer kunde inte förmå sig alls att verkar liiite liiiite intresserad för mammans skull. Jag vill ju bara ha en bild att ha på väggen!



Ebba (med rosa-färgad synthhårbotten) har lite kläd-katalogs-utseende ibland, här gör båda barnen i så fall genomgående reklam för Ullared. Jolå, det tjatar Ebba om på dagis dagligen. Hon förstår inte riktigt det där med lågrprisvaruhus-tattar-stämpeln utan tyckte det bara var häftigt. Haha!!

1 kommentar:

Helena sa...

De är så fina så fina dina barn :)