måndag 22 november 2010

Vardagsgnäll

Men ge mig lite julkänsla!
Rörigt hemma.
Inte mycket tid att städa.
Ingen ork.
Tittade i lådorna med julpynt och tycker att allt bara är skittråkigt!
Vet inte hur vi ska fira jul heller...visserligen duger det alldeles utmärkt med att bara vara vi 4!!! Ingen verkar vara särskilt engagerad så det är väl så då.....ja nu räknar jag inte med Ebba då, för hon längtar förstås!!!

12-timmarshelgerna suger iaf när det följs upp av em-vecka. Vi har typ setts och avlöst varandra i det här med att ta hand om lilleman. Försöker prata ibland men det är lika bra att ge upp. Antingen måste man överrösta skriket eller så avbryter Ebba oss. Gnälligt värre idag. Ja det är det!

Igår kväll när A kom från jobbet 18 vaknade V, sen var han vaken till 23.30 och gafflade och skrek mest hela tiden. Det är så fruktansvärt påfrestande när det inte går att lugna ner honom på något som helst vis!! Helt hysterisk är han.

2 kommentarer:

Anna sa...

Skiften på Sandvik är inte kul, inte för den som måste jobba eller för partnern. Kram

annika sa...

Man behöver aldrig ursäkta sig för att man gnäller ibland. Det är tufft att ha spädisar! Men det går faktiskt över. Kan ju göra det över en natt. Men förstår att det blir extra jobbigt när du och A går om varandra, och du är ensam med två långa stunder.
Jag efterlyser också julkänsla. Då menar jag inte bara det tomteglitterkrafs som butikerna spytt upp runt om sig, utan riktig julkänsla. Men det är ju advent i helgen, så det kanske kommer :)