söndag 15 augusti 2010

Stolt mamma till stora tjejen

Den oplanerade dagen planerades upp rätt snabbt av lilla fröken som bestämde att det var dags att åka till djurparken och lämna napparna hos djuren. Eftersom hon kläckte idén själv tyckte jag att det bara var att hänga på, med tokfint väder tog vi billig lunch på Ikea och åkte vidare för att utnyttja våra säsongskort åtminstone en andra gång.

Tittade på lite djur, åkte ett par karuseller, åt glass & drack slush, gick vidare till djuren igen och hos lemurerna lämnade E påsen med sina nappar till flickan som jobbade där!! Hon frågade efter namn så hon kunde berätta för lemurerna sen när det var kvällsdags vem som gett dem napparna. Härligt att hon var med på noterna, det tackar vi för då E kunde känna sig stolt!! Fina tjejen!!

Fortsatt djurtittande...sen hem, grilla & spelade krocket. Nu försöker hon somna lilla tösen, det är svårt. Hon funderar en massa om lemurerna har napparna nu. För det är ju endast vid sovdags hon använt dem...hoppas hon fixar det okej första natten så vet jag att det kommer gå strålande i framtiden!

Inga kommentarer: