måndag 6 februari 2012

Libanes

I fredags hade vi skaffat barnvakt, Virre hämtade oss och vi var hem till henne & Jocke på en polkagrisfördrink och fick äntligen se hur den nästan färdiga övervåningen såg ut. Känns som de haft byggfolk där i flera år. Fint är det och riktigt mysigt kommer det bli! Tog bussen till Gävle och åt på "Libanensen på hörnet" som Virre insisterade på. Beställde nån meny med väldigt många förrätter, massa olika goda saker, sen kom ett fat med grillmix och couscous till varmrätt och ett fat frukt till efterrätt. Satt och åt & pratade i två timmar, tillhör icke vanligheterna!!

Sen fick nån eller alla för sig att vi åker till Sandviken, så vi började promenera mot bussen. Och plötsligt dök bussen upp och karlarna fick för sig att kuta i kapp den, vi hängde på så gott det gick, men att springa i så där -15 grader med mat upp i halsen OCH klackar var kanske ingen höjdare.
Med kom vi, skulle mellanlanda hos dem, men det slutade med att vi satt kvar i deras soffa och pratade med en brasa tänd och vi tog taxi hem vid 2-tiden. Mycket trevlig kväll!! På lördan fick vi lunch hos S&S och hängde där några timmar innan vi begav oss hem för Melodifestival och lite gotta!

Jag har nån sorts snacks-shoppingbehov. Vill ha och vill ha men sen när det väl står där på bordet är jag inte alls sugen. Fast det gick åt i går i stället, så klart! Igår hade vi en innedag, ingen som hade lust att gå ut i kylan. Rätt skönt!

Inga kommentarer: