måndag 20 augusti 2012

Besök & storstädning

Ja, hon är klok den Sanna. Ibland hamnar man i de där muttriga tankarna och de vill inte riktigt sluta. Men, som alltid löste sig fredagen finfint, korv med bröd, fantastiskt väder under fotbollsträningen, popcornmys med stortjejen & sen "Hunger games" med sambon. En em/kväll utan stress & press.

I lördags var vi hos svärfar med halva släkten & fick massa god grillad mat, alla kusinerna lekte tillsammans och hade jätteroligt! Sen hem för då kom Therese & hunden Kajsa på besök, barnen var nöjda att de fick vara vakna och träffa vovven. Tog en promenad & sen satt vi i soffan & prata. Har ju ett par år att ta igen. Såna bra människor finns det inte många av & det är hemskt dumt att slarva bort dem...men ibland hamnar man ju på lite olika vägar och jag är glad att vi kan ses åtminstone någon gång!

Igår plockade vi undan poolen, plockade fram resväskorna och städade förrådet. Tog ut alla grejer, i förrgår kunde man gå in, men typ inte ens vända sig för det var så mycket prylar. Nu kan man nästan dansa runt där inne...nästan! Och en stor återvinningshög fick vi ihop, man samlar på sig rätt mkt.

Måndag igen, gillar att få den lilla korta stunden med barnen på morgonen & få lämna dem på dagis. Men idag såg jag att nåt var konstigt med Ebba, Lena påpekade att hon såg trött ut. Frågade om hon var ledsen & då brast det...."jag vill vara med dig mamma....". Då blev mamman lite ledsen också, för det där händer aldrig......tunga steg från dagis då. Pluttan!


1 kommentar:

Helena sa...

Åh, lilla Ebba! Skönt att de inte är ledsna allt för ofta på morgonen. Undrar om de föräldrar som har det så varje morgon vänjer sig vid det? Eller gör man inte det? Alice hade ju en så'n morgon i våras. Ja, du vet... Och jag grinade i bilen på väg till jobbet.