måndag 27 augusti 2012

Barnhelg

To be in your children's memories tomorrow, 
you have to be in their lives today


En fantastisk morgontanke. 

Helgen har varit mycket barn faktiskt. Jobbade hemma i fredags eftersom dagis var stängt. Fotbollsskola för Ebba & fredagsmys. Barnfestival hela lördagen i Stadsparken. Mycket trevlig tillställing & då var inte vi och kikade på allt. Kråkan & busarna, Alfonsteater, gratis bok, ballonger, klätterställning, gratis fika, godis och så mycket mer! Och så fint väder till det! Åkte hem med lite McDonals på lunchen och dumpade grabbarna sen åkte vi tjejer och var med på allsång med Sara Edwardsson. Ebba fick autograf! 

På em åkte A på fest och vi övriga fick besök från Hamrångefjärden! Ungarna var helt till sig, ja jag tycker också att det är jätteroligt!! Sen var det bara läggdags och ja...ensamtid för mig. Kikade på "Mannen från Jupiter". Otroligt välgjord dokumentär, en historia om en mans liv, utan att någon styrt historien åt nåt håll. En fantastisk historia som lockade fram både leenden och tårar. Man kan nog diskutera i all evighet vems fel och bla bla saker är, men den där ska man bara ta för det den är tycker jag!!

Igår hade vi en innedag, sega & trötta!! Fick besök av både mamma, Stefan & Sigbritt! När pappan åkt till jobbet och barnen lagt sig började bullmorsan lugna sina nerver, packa & pricka av på lista! Skriva nya listor! Åhh älskar listor!! 

Har gått dåligt med nerdräkningen men nu är det....idag, i morgon, onsdag, torsdag...ja å sen åker vi!! Känns extra bra efter morgonens höstrusk!

Inga kommentarer: