söndag 4 mars 2012

Soliga helgen

I helgen har jag njutit av solen!
I fredags tog vi vårt pick och pack och åkte till Hedesunda där mormorn & morfarn huserade! Blåsigt men soligt, traskade runt bland fällda träd och räknade årsringar och åt medhavd matsäck, mys!! När vi kom hem var gipset borta, äntligen efter 6 veckor!!

Igår tog Andreas med sig Ebba på rally med en jobbarkompis och hans son. Roligt för henne, nu tyckte hon förstås att pojken var lite tokig men det kan hon behöva, umgås lite med barn med roliga upptåg! Idag var de med en annan jobbarkompis & hans dotter på badhuset. Hon är i nåt sorts galet behov av att få leka med någon hela tiden. Antar att det kommer bli mer sånt ju äldre de blir.

Jag och Vilmer har städat, tvättat, bakat och promenerat i solen. Eller, mja...han har mest sovit sig igenom de sysselsättningarna. Förutom dammsugning, han är galen i det, tar lite lång tid att dammsuga med någon som också ska hålla i, men det är rätt mysigt å!
Det har vart mycket sport å, MODO (nä, det gick inge bra jag vet, Ebba var tvungen att gå till A och berätta att mamma var jättearg), Vasalopp, skidskytte, sprint, Zlatan, Man Utd.

I morrn är det vardag igen, jobbig nattvecka (för hela fam även om det bara är en som jobbar), hoppas på nåt bra samtal iaf, annars rätt oplanerat.

Inga kommentarer: