torsdag 4 april 2013

Oh I never thought a fear would grow so fast and I never thougt I never thougt it would last

Händelserik tid på senaste. Blev lite snabbt bestämt att jag skulle följa med till Stockholm HK på jobb förra veckan. Snälla alla-runt-omkring gjorde det möjligt. Så vi åkte vid 7 på onsdagen och kom hem 15 på skärtorsdagen. Kul att få jobba på annat håll, känna att man kan göra saker, lära sig saker osv.

Ut och åt en sväng på kvällen sen hade jag ett hotellrum helt för mig själv!! Har faktiskt aldrig bott ensam på hotell! En till grej att bocka av....sömnen gick det väl så där med, grannarna hade sitt lilla roliga och jag vaknade vid 3...4...5...6..osv. Var upp vid 3, fullt liv & rörelse på gatan utanför, folk som kom och gick på Casinot. Ja....inte som hemma alltså.

Jaja, sen har det varit påsk, Ebba & Kerstin gick påskkärringar och fick massa godis. På fredagen åkte vi in till Valbo och tittade på Yohio. Klart hon ska få se, jag som är en sån musiknörd måste uppmuntra fjortisbeteendet. De fick välja ut varsin egen påskpresent på leksaksaffärn. Påskharen hade iaf lämnat varsit påskägg på bron på påskaftonen.

Övriga påskaktiviteter har varit att hälsa på i Hamrångefjärn och umgås lite!!! Leka hos kompisarna och sitta i solen och njuta!!

Igår susade jag & barnen in till Stadium efter jobbet medan pappan fixade årets första grillning. Ebba fick löpskor, löptights & set med vindjacka + byxor för 348 kr!! Blev lite avis när jag fick en bild nyss...jag var inte alls lika snygg när jag var ut och gick med Katta igår kväll....

Inga kommentarer: