fredag 26 augusti 2011

Fredagssysslor

Blev massor gjort idag. Och toppenväder.
Började med att Vilmer sov till kl. 7!! Tummen upp.
Sen var det bebisdejt hos Hanna & Maja! En mycket trevlig gång, när alla var lugna...ja till och med så lugna att det somnade. Inte V förstås...han skulle aldrig kunna missa nåt! Och tack Marie igen för kläderna!
Efter lunch åkte vi och köpte ett par vinterskor till V som jag hittat på Facebooks köp&sälj. 100 kr för ett par Viking i nyskick, perfekt när man inte vet hur mycket de små fötterna tänker växa. Helst bör de inte växa alls, för de är så små & runda & goa!!
Hämtade ett släp & var och köpte grus. A skyfflade det och jag staplade ved. Han var och hjälpte en kompis flytta och jag hann plocka 2 l svarta vinbär + rensa en massa svamp vi fått av snälla pappan!! På en filt i trädgården med 2 lekande barn dessutom. Sommar, japp!!
Å inte nog med det så fick vi en stunds finbesök från andra sidan gatan!!

Ska nog kolla på film snart....är taggad sen gårdagen. Vi har sett en massa trubbelserier på senare tid & jag har läst deckare som igår bröts av med en komedi, har inte skrattat så gott på länge!! "Just go with it" hette den tydligen. I helgen jobbar A 12-timmars, kommer bli låååååångt nu när han vart hemma de senaste 6? veckorna. Lördagsgodis & bakluckeloppispromenad till Coop är planen för morgondagen. På söndag ska vi på 4 årskalas. Saade får vi nog hoppa om vi inte får nåt vuxet sällskap med oss förstås....

Inga kommentarer: